PMW, avagy Plastic, Metal, Wood. Bármikor, bármit, mindenre is.

PLASTIC

Korunk anyaga a plasztik. A műanyag tulajdonságait teljes egészében mi szabjuk testre; ha akarjuk, lebomlik, ha nem akarjuk, örökké fennmarad az utókornak. Ha akarjuk, áttetsző, de csak annyira, amennyire szeretnénk, A színe, keménysége, textúrája mind egyénileg, igény szerint formálható.

METAL

Tapintása hűvös, ránézésre is erőt, megbízhatóságot és eleganciát sugall. Értő kezekben épp olyan sokoldalú, mint a műanyag, mindamellett megszámlálhatatlan előnnyel bír. Az alumíniumtól az acélon keresztül egészen a különleges ötvözetekig számos anyagot használunk munkánk során.

WOOD

A természet ajándéka, néha szeszélyesebb, mint egy díva, kétség kívül az egyik legtitokzatosabb anyag, amivel dolgozhatunk. A fa nemessége és garantáltan egyedi, megismételhetetlen textúrája olyan hozzáadott érték, amely lenyűgözi a szemlélőt. Fából csak nálunk lesz vaskarika.

Kiemelt ajánlataink

Tekintettel a COVID-19 világjárványra megpróbálunk a lehetőségeinkhez mérten segíteni azoknak, akik ezen embert próbáló időkben is a kereskedelmi szektorban dolgoznak. Amelyek talán a legnagyobb segítséget nyújthatják a pultban ülőknek, azok a polikarbonát leheletfogók és a figyelmeztető padlómatricák. Igyekszünk folyamatosan bővíteni a listát, hogy a hétköznapi hősök munkáját biztonságosabbá tegyük.

 

A PMW immár 20 éve elkötelezett az értékteremtés és a minőségi szolgáltatások nyújtása iránt az innovatív marketing kommunikáció és a reklám eszközök, POS – Point of Sale anyagok gyártásában, a tervezéstől a kivitelezésig.

Egyszemélyes cégből mára a reklámeszköz piac egyik meghatározó vállalata lettünk Magyarországon és fejlődünk Európa szerte.

Küldetésünk mindig a lehető legjobb megoldás létrehozása, hogy minél nagyobb mértékben növelhessük általa megrendelőink forgalmát. Ez is a mottónk! Forgalmat növelünk. Vállalatunk elkötelezett a tisztességes üzletvitel folytatása mellette, ennek betartását kollégáinktól, sőt alvállalkozóinktól is elvárjuk.

Üzlet? Dekor! Avagy professzionális enteriőr design.

 

Akár egy kis dohányboltról, akár egy nagy áruházláncról van szó, az első, amivel a leendő vásárló találkozik, az a megjelenés. Egy üzlet, egy kiállítási stand, egy mozgóbüfé mind attól lesz vonzó vagy épp taszító az odaérkezőknek, amit első ránézésre éreznek. Az ötletes, rendezett, egységes megjelenés manapság elengedhetetlen egy olyan piacon, ahol mindenki szeretne kicsit jobban kitűnni a tömegből, kicsit színesebben, harsányabban jelen lenni.

 

Partnereink és brandek

A PMW elmúlt 20 éve alatt számos megbízással a hátunk mögött volt szerencsénk együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hasonlóképp gondolkodnak, ha minőségről van szó. Az extra igényeket csak maximális elhivatottsággal és kimagasló szakmai felkészültséggel lehetséges kielégíteni és ami talán ennél is fontosabb, az a kommunikáció a cégek közt. Legyen szó egy családi vállalkozás szórólapjairól, vagy egy világmárka kínálópultjáról, a PMW szakemberei ugyanazzal az energiával és odaadással vetik magukat a munkába.

OSC: Legutóbbi világelső fejlesztésünk az Online Sales Control

Hiába van a boltban a terméke, ha nincs a termékadagolóban. Ám ha pontos adatokkal rendelkezik arról, hogyan fogy a készlet és reagálni is tud, hátradőlhet. Nem lesz üres az adagoló, kizárt a készlethiány. Az Online Sales Control egy olyan valós idejű, online készlet- és termékfogyás-figyelő rendszer, melynek használatával Ön akár 25%-os forgalomnövekedést is elérhet. 24 órás készletfigyelés, leltár gombnyomásra, a vásárlói szokások elemzése: ez mind az OSC. Mit szól hozzá?

www.oscteam.hu

Számlázási cím / Székhely cím:

P.M.W. Hungária-2000 Kft.
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 1/a.
Adószám: 11904063-2-13
Közösségi (EU) adószám: HU11904063
Cégjegyzékszám: 13-09-178789

Telephely/Iroda:

P.M.W. Hungária-2000 Kft.
2038 Sóskút, Bródy Imre u 6.
Email: info [kukac] pmw.hu
Telefon: +36 23 366 601