AZ OZONE WHITE™ TECHNOLÓGIA NEM MEGVÁSÁROLHATÓ KÉSZÜLÉK! MIVEL AZ ÓZONGÁZ AKTÍV BIOCID HATÓANYAG, ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ ÉS FERTŐTLENÍTÉSI CÉLÚ HASZNÁLATÁHOZ HATÓSÁGI ENGEDÉLY SZÜKSÉGES!

EGYÉNI MEGKERESÉSEKNEK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN TUDUNK ELEGET TENNI, MERT A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY KAPCSÁN MAGYARORSZÁGI ESZKÖZEINK JELENLEG KARITATÍV CÉLOKAT SZOLGÁLNAK!

Miként lett a PMW hivatalos Ozone White szolgáltató?

Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy a PMW profiljába miként illeszkedik a fertőtlenítés. A kapcsolat nem is a két vállalat profiljában keresendő, cserébe egyetlen kifejezéssel leírható; társadalmi szerepvállalás. A PMW büszke arra, hogy több mint 20 esztendős fennállása alatt az innovatív gondolatok, előremutató fejlesztések mögött mindig megtalálható volt a társadalmi szerepvállalás. Amikor az Ozone White tulajdonosa megkereste cégünket, csak marketinganyagok készítéséről volt szó. Szórólapok, plakátok, rollupok… minden, ami a PMW profiljába illeszkedik. Aztán a beszélgetés során egyre közelebb kerültünk az ózonnal történő fertőtlenítés emberi oldalához. Megtudtuk, hogy a kutatási területen található idősek otthonában sikerült visszaszorítani a felső légúti megbetegedésekkel összefüggésben lévő elhalálozások arányát, valamint az óvodában is kevesebb gyermeket érintett az influenzajárvány.

Ekkor kezdtünk komolyan elgondolkozni azon, hogy a PMW egy mindenki számára jobb környezet teremtésének nem csupán marketinganyagok gyártásában lehet segítője, hanem akár szolgáltatói szinten is részese is lehet. Kapcsolataink révén az egészségmegőrzést elérhetővé tudjuk tenni óvodák, sportklubok, orvosi rendelők, közintézmények vagy akár gépjármű-tulajdonosok számára is, ezzel hozzájárulva a baktérium-, spóra-, vírus- és allergénmentes környezet megteremtéséhez. Mivel az Ozone White minden kezelése online nyomon követhető, ráadásul a technológia a környezeti oxigénből állítja elő a fertőtlenítéshez szükséges ózongázt, amely magától visszaalakul a kezelést követően tiszta oxigénné, az eljárás zöldnek és jövőbemutatónak mondható.

A technológiáról bővebben a gyártó oldalán található információ, a kezelésekkel kapcsolatban pedig keresse bizalommal munkatársainkat!

+36 20 981 3077

+36 30 756 0555

+36 23 366 601

www.ozonewhite.hu

pmw [kukac] ozonewhite.hu

Óvodák, iskolák, gyermekorvosi rendelők

Szállodák, vendéglátóipari egységek

Sportlétesítmények, uszodák, edzőtermek